Bindweefselmassage geeft mooie resultaten icm onze ELT Licht Therparie behandeling, Reiniging, bindweefselmassage, ELT 15 min., dag- of nachtverzorging 49

Wat is het?
Bindweefselmassage is een intensieve massage techniek, gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid waarbij de onderste laag van de huid het onderhuidse bindweefsel dmv intensieve knedingen wordt geprikkeld.

Wat doet het?
Deze massagegrepen stimuleren de doorbloeding waardoor de fibroblasten aangezet worden tot aanmaak van collagene- en elastine vezels. Als het ware wordt de huid weer aan het werk gezet. Het activeert ook het zelfherstellend vermogen van de huid.

Resultaat?
De huid voelt gladder aan en ziet er jonger en steviger uit. Deze massage is tevens geschikt voor rimpel- en litteken behandeling.

Iets voor mij?
De massage wordt uitgevoerd met stevige grepen. Het is dus allesbehalve een ontspannende massage. Desondanks vallen mensen tijdens de massage in slaap en ervaren een ontspannen gevoel. Op plekken waar het bindweefsel erg vast zit kan het masseren ervan als pijnlijk worden ervaren.

Nog extra redenen nodig?
Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol callageen en elastine. Maar naar mate we ouder worden vermindert de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt slapper en neemt in volume af, hierdoor ontstaan rimpels. Bindweefselmassage is een erg effectieve methode om de huid er weer jonger en frisser uit te laten zien.

Let’s do this!
Bindweefselmassage wordt als losse behandeling aangeboden. Om goede resultaten te behalen is het belangrijk dat de behandeling in kuurverband te ondergaan. Behandelingen in kuurverband combineren wij altijd met de ELT Collageen Lichttherapie.