Wat is het?
Het is een unieke biologische peeling die de huid vernieuwd zonder te verdunnen.

Wat doet het?
De biopeeling bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine. Ook verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd.

Resultaat?
Je krijgt een mooie huid. Je poriën zijn fijner, de huid is egaal en helder en rimpels en/of littekens vervagen. Kortom, een frisse, gladde en stralende huid!

Iets voor mij?
De Biopeeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove porien & striae
  • Rimpels & preventieve werking

Nog extra redenen nodig?
Wil je die extra glow tijdens de feestdagen of voor een andere speciale gelegenheid? Ook dan kunnen onze peelings je dat extraatje geven!
Merk je soms dat je huid vetter aanvoelt of sneller glimt? Dan heeft je huid moeite om je crèmes goed op te nemen en kunnen onze peelings voor een oplossing zorgen.
Heb je een droge of gevoelige huid? De Biopeeling is er ook in een Light variant voor de extreem gevoelige, dunne, couperose en rosacea huid.

Let’s do this!
Na de behandeling werkt de peeling nog 10 dagen actief door in de huid, daarom is het belangrijk om in deze dagen de afgestemde thuisverzorging van Neoderma te gebruiken.
Kies aan jou behoefte of je de peeling eenmalig, of in kuurverband zou willen ondergaan.

TIP! Combineer de Biopeeling met de ELT Collageen Lichttherapie voor nog betere resultaten! Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Biopeeling

Kuurprijs : 3 behandelingen in 10/14 dagen (min. 3 en max.7 dgn tussen de behandeling)
Kuurprijs: gevoelige huid 1 behandeling per week.