Een verlenging van uw dagelijkse huidverzorging

Make-up die gezond is voor de huid, is de make-up van Jane Iredale!

100% minerale make-up die de huid beschermt, waterbestendig is en niet uitloopt. Deze Skin Care Make-up wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen en plastisch chirurgen en is een verlenging op de dagelijkse huidverzorging.

Jane Iredale; gezonde make-up in heel veel kleuren
De collectie van Jane Iredale is zeer uitgebreid. U heeft keuze uit verschillende dekkingen en voor iedere huidtint is er een perfect passende kleur. De dekking is fantastisch en de make-up is geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Leer het zelf

Weet u niet precies welke kleuren u moet gebruiken. Of wilt u leren hoe u een mooie dag make-up aan kunt brengen. Wij leren het u graag. Regelmatig geven wij make up Workshops. In deze 2 uur durende les in make-up leren wij u hoe u de producten het beste kunt aanbrengen en welke kleuren het beste bij u passen. Wij vertellen u de tips en trucs.

De les wordt gegeven in kleine groepjes zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen geven. U kunt zich individueel opgeven of in een groep van minimaal 4 personen. Wilt u liever 1-op 1 een les in make-up. Ook dat is mogelijk bij ons. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.