Maskers voor thuisgebruik

Sinds kort heb ik de maskers van Milu opgenomen in mijn assortiment.

Milu’s collectie bestaat uit heerlijke maskers voor verschillende momenten. Of je nou een stressvolle dag hebt gehad, je klaar moet maken voor een date of geniet van een echte girlsnight, Milu is er altijd voor je.

Niet alleen zijn de producten TE fijn (ik heb ze allemaal getest!) ook ziet het er súper leuk uit én is het een perfect cadeautje om te geven en te krijgen. Benieuwd naar de collectie? Of wil je meer weten over de verassende ingrediënten én welk masker het beste bij jouw gezicht past? Ik informeer je graag in de salon.

Maskers vanaf €8,95

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor low foam cleansing gel

 

Nieuw: Low Foam Cleansing Gel

Wat een heerlijk nieuw product weer van Environ!

Deze lichtschuimende gel reiniger verwijdert talg, make-up en onzuiverheden van de huid terwijl de natuurlijke hydratatie van de huid behouden wordt. Dus geen trekkerig gezicht na de reiniging. Ideaal voor onder de douche of voor mee op vakantie!

Gebruik:
Meng Low Foam Cleansing Gel in je handen met water tot een glad schuim. Masseer het schuim op de vochtige huid van gelaat, hals en decolleté. Spoel het product met lauw water af. Tonifieer en breng je Environ Vitamine A Moisturiser aan. Elke ochtend en avond gebruiken.

 

200 ml €47

blok-2-2
janeiredale-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein-2
cndc-wit-klein