acne-1

Wat is het?
Acné is een huidprobleem dat zowel bij mannen als vrouwen kan optreden vanaf de puberteit en veroorzaakt wordt door de aanmaak van mannelijke hormonen.

Bij mannen verdwijnt acné meestal na de puberteit, maar vrouwen kunnen hier een heel leven lang tegen behandeld moeten worden. Een overtollige aanmaak van talg (de beschermende olielaag van de huid) en een overmatige groei van huidcellen aan het huidoppervlak kunnen leiden tot een probleemhuid. Deze extra huidcellen worden schilfertjes en die gaan zich vermengen met het overtollige talg waardoor de poriën verstoppen. Dit fenomeen kennen we ook wel beter als “de zwarte puntjes”. Wanneer de huid dan gaat ontsteken, krijg je puistjes.

Een huid met puistjes kan je zelfbeeld, zowel bij tieners als bij volwassenen enorm naar beneden halen. Na meer dan 60 jaar intensief medisch onderzoek is er aangetoond dat vitamine A de enige molecule is die dit huidprobleem voorgoed kan genezen of onder controle kan houden.

TIP: Stress is een belangrijke trigger voor acné bij volwassenen. Zorg voor voldoende slaap, het heet niet voor niets een beautysleep! Ook voldoende beweging vermindert je stressniveau en zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor afvalstoffen in de huidcellen beter worden afgevoerd.

De oorzaak?
Die kan variëren. Stress & een onevenwichtige voeding zijn de meest gekende oorzaken. Maar helaas kunnen je genen ook vaak de pret bederven of zijn onhandelbare hormonen juist het probleem.

Wat de oorzaak ook mag zijn: acne is doorgaans het resultaat van een teveel aan talg, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. En hoewel bepaalde producten, zalfjes of aanpassingen in je dagelijks leven deze ontstekingen kunnen verminderen, zullen ze meestal de onderliggende oorzaak niet bestrijden.

Wij gaan je helpen in deze strijd! We weten het, dit heb je misschien al vaker gehoord.

Om voor eens en altijd die vervelende rode bultjes onder controle te houden, start je met Skin Accumax van Advanced Nutrition Programme. Dit superhero huidsupplement bevat een power-team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli). Het helpt je een gezonde, zuivere en gave huid te krijgen van binnenuit. Dit unieke huidsupplement werkt in op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,…) en brengt de huid weer in balans. Klinkt goed, toch?

Daarnaast stellen we na een uitgebreide huidanalyse een behandelplan samen op. Het komt er op neer dat we afspraken maken over hoe vaak je in de salon komt voor een acne behandeling en welke producten je thuis gaat gebruiken.

Thuisgebruik van producten is een MUST en alleen zo kunnen we de strijd samen aangaan tegen je Acne. Helaas kan ik je alleen behandelen wanneer je producten uit mijn salon gebruikt, omdat ik alleen dan resultaat kan garanderen.

 

 

Skin Accumax

 

 

 

 

 

 

 

 

TIP! Combineer een acne behandeling met de ELT Collageen Lichttherapie voor nog betere resultaten!

 

blok-2-2
janeiredale-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein-2
cndc-wit-klein