environ-behandelingen-met-df-apparaat

Environ Intensive: verhogen indringen van actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbaar resultaat. De behandeling wordt afgesloten met een alginate masker voor direct resultaat. Voor wie alleen het beste wil!

Prijs €85,00
Duur 70 minuten

Environ Focus: doelgerichte gelaatsabehandeling met de focus op twee belangrijke probleemzones die het huidprobleem rechtstreeks aanpakken. De behandeling wordt afgesloten met een alginate masker voor direct resultaat. Voor een stralende huid!

Prijs €69,00
Duur 55 minuten

Environ Essential: de aangebrachte vitaminen worden diep en snel de huid ingebracht door de DF probe. Voor wie de essentie zoekt!

Prijs €99,00
Duur 75 minuten

Environ Skin Renewal: intensieve behandeling die de huid zacht exfolieert en hydrateert. Ideaal voor een vale, verstopte huid, puistjes en littekens en de zonbeschdigde huid. De ware oppepper voor uw huid!
Prijs v.a. €25,00
Duur 15-45 minuten

Environ LunchTime: Korte maar intensieve behandeling, waarbij de focus ligt op een specifiek huidprobleem of een specifieke huidzone. Ideaal voor wanneer uw tijd beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat adviseren wij deze behandelingen in kuur. Maximum resultaat, in minimum tijd!

TIP! Combineer een van bovenstaande behandeling van Environ met de ELT Collageen Lichttherapie voor nog betere resultaten! Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

BEHANDELEN
Behandelen met het Ionzyme DF apparaat.

Wat is het?
Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gelaats- of lichaamsbehandeling bij je Environ skincare specialiste en geeft prachtige resultaten.

Wat doet het?
Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid! Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese.

Wat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te nemen door de huid.

Resultaat?
Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën zijn fijner, je huid is gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid die straalt, klinkt goed, toch!

Iets voor mij?
Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van pukkels, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of cellulitis wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

Nog extra redenen nodig?
Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ serums en -gels geven spectaculaire zichtbare resultaten.

Let’s do this!
Wil je heel snel resultaat? Kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de Environ Lunchtime treatments. Deze focussen zich op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone zoals bv. een fronslijntje, de oogcontouren, lipcontouren of een slappere huid in de hals.
Wil je een behandeling voor het hele gelaat, de hals en de decolleté? Dan raden we je de Environ Intensive of Essential behandelingen aan. Voor het mooiste resultaat een behandeling elke 4 weken.

Natuurlijk is elke huid anders en heeft elke huid andere behoeften. Daarom wordt de huid altijd eerst grondig geanalyseerd voor elke behandeling en wordt er samen met jou een gepersonaliseerd behandelingsplan met het Ionzyme DF apparaat opgesteld voor de meest optimale resultaten!

blok-2-2
janeiredale-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein-2
cndc-wit-klein