ipl-ontharen-2

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Hoe werkt het?
IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.
 

Haargroei stadia
Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. In de stadia 2 en 3 (zie illustratie) is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.


Voordelen van medcos IPL-ontharing:

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
  • geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
  • kwaliteit en optimale veiligheid
  • vrijwel geheel pijnloos

Voordelen ten opzichte van andere IPL-methoden:

  • geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
  • sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)
  • professioneel opgeleid
  • de machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
  • transparante voorlichting over de (on)mogelijkheden

Waarom ontharen bij Studio Skincare?

Wij staan voor persoonlijke aandacht, professionele behandeling en goede begeleiding tijdens het ontharings traject. Zijn wij goedkoper dan onze concurrenten? Een goede IPL behandeling hoeft niet (te) duur te zijn. Naarmate de behandeling vordert zult u ook steeds minder gaan betalen. Waar geen haar zit, gaan wij ook niet flitsen!
Wil je weten wat het jou gaat kosten om jouw ongewenste haargroei aan te pakken? Je bent meer dan welkom voor een geheel vrijblijvende intake/testflits en het bespreken van alle (on)mogelijkheden.

Wij nemen 30 minuten de tijd voor een intake die geheel kosteloos is.

Kijk voor de prijzen van de IPL behandelingen in onze prijslijst

blok-2-2
janeiredale-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein-2
cndc-wit-klein