Simone van den Bos

Simone heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en pedicure. Simone: “Om mijn klanten optimale kwaliteit te leveren blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het schoonheidsvak.

Hiervoor heb ik in de loop der jaren, na het behalen van mijn vakdiploma, mijn vakkennis uitgebreid en heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals Acne, definitief ontharen en pedicure. Om mijn kennis up to date te houden bezoek ik beurzen, regiobijeenkomsten van onze branchevereniging ANBOS en lees ik veel vakbladen”.

Ik bied mijn klanten verschillende behandelingen en werk daarbij zeer resultaatgericht. In de behandelingen wordt gebruik gemaakt van diverse apparatuur om samen met de klant tot maximale resultaten te komen. Ik verlies echter nooit uit het oog dat klanten zich op hun gemak willen voelen en even lekker willen ontspannen. Ik oefen mijn vak met passie uit en ben altijd op zoek naar de beste methoden om mijn klanten optimaal tevreden te stellen”.

Als tester voor Beautyjournaal, een landelijk online platform over beauty producten schrijf ik regelmatig reviews. Deze zijn te bekijken op www.beautyjournaal.nl

Leerbedrijf van het jaar

Wanneer u mijn salon bezoekt is het mogelijk dat er een stagiaire aanwezig is bij uw behandeling of dat deze stagiaire de behandeling (gedeeltelijk) uitvoert. Al ruim 10 jaar worden er stagiaires van het ID College te Leiden in mijn salon opgeleid tot vakvrouwen. De mogelijkheid om mijn kennis te delen en iemand te begeleiden in het vak van schoonheidsspecialiste, geeft mij veel voldoening. In 2015 heb ik daar zelfs een mooie erkenning voor mogen krijgen door Leerbedrijf van het Jaar te worden. Wanneer u bezwaar heeft dat een stagiaire aanwezig is bij uw behandeling of u (gedeeltelijk) behandelt dan horen wij dit graag van u.

Stagiaire Eva Hoogendoorn

Binnenkort begint Eva tijdens haar 2e leerjaar van haar opleiding Schoonheidsverzorging met haar stage bij ons.

 

 

Wij zijn aangesloten bij:

blok-2-2
janeiredale-logo-wit
advanced-nutrition-wit-klein-2
cndc-wit-klein